Συνεχίστε το καλοκαίρι σας με τις δροσιστικές προτάσεις του TGI Fridays

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσουμε τις διακοπές και το καλοκαίρι ζωντανά τις επόμενες ημέρες; Συνεχίζοντας τα κοκτέιλ. Ένα κοκτέιλ αυτή την εποχή βοηθά να πάνε τα… φαρμάκια κάτω και τα TGI Fridays ™ συνεχίζουν την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού με το The Fridays™ Cocktail Experience που ξεκίνησε μέσα στο καλοκαίρι και έκανε την παραμονή μας στη Αθήνα λίγο πιο δροσερή και εξωτική.

Με γεύσεις και αρώματα από Μεξικό, λοιπόν, συνεχίστε το καλοκαίρι σας με Spicy Pineapple Margarita με el Jimador Blanco και χειροποίητο σιρόπι jalapeño και ανανά, πέρα από την κλασική Margarita των Fridays, με Caribbean Rum Punch με αρώματα και τροπικά φρούτα Καραϊβικής, με το Englishman in New York, ένα κοσμοπολίτικο cocktail που ακροβατεί ανάμεσα σε 2 ηπείρους, αλλά και την ξακουστή Lynchburg Lemonade με αέρα Αμερικανικού Νότου, με Jack Daniel’s, Triple sec, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime.

Τα κοκτέιλ, φυσικά, δεν σταματούν εδώ, με το Classic Mojito, το Aperol Spritz και άλλα να συμπληρώνουν τον κατάλογο, γι’ αυτό οργανώστε τη βόλτα σας και συνοδέψτε τα κοκτέιλ σας με bar food, όπως Chili Nachos, Glazed Cauliflower Bites, Dynamite Shrimps με Pineapple Pico de Gallo και πολλά ακόμη.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις