Η συνεργασία αφορά όλες τις προϊοντικές κατηγορίες και ισχύει για αγορές από το leroymerlin.gr

Η LEROY MERLIN, γίνεται η πρώτη εταιρεία λιανεμπορίου ειδών ανακαίνισης και κήπου στην Ελλάδα, που συνεργάζεται με τη δημοφιλή τράπεζα λιανικής Klarna, με σκοπό να διευκολύνει τις αγορές των καταναλωτών, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα μέσω της υπηρεσίας «Buy Now, Pay Later» να αγοράσουν online τώρα και να πληρώσουν αργότερα, σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς πρόσθετο τόκο.

Η συνεργασία αφορά όλες τις προϊοντικές κατηγορίες της LEROY MERLIN και ισχύει για αγορές από το leroymerlin.gr, αξίας από 35€ έως 1.000€. Έτσι, η LEROY MERLIN δίνει την ευελιξία στους καταναλωτές να προμηθευτούν οποιοδήποτε προϊόν για το σπίτι & τον κήπο, πραγματοποιώντας την πρώτη πληρωμή τη στιγμή της αγοράς, ενώ οι υπόλοιπες δύο δόσεις προγραμματίζονται αυτόματα, λαμβάνοντας σχετική ενημέρωση, κάθε 30 ημέρες.

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πελάτες και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, η LEROY MERLIN ανανεώνει και βελτιώνει τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής που παρέχει!

Για μεγαλύτερη ευελιξία στην πληρωμή των αγορών η LEROY MERLIN αλλάζει το σχήμα των άτοκων δόσεων…από έως 48 άτοκες σε έως 60 άτοκες μέσω πιστωτικής κάρτας, προκειμένου οι καταναλωτές να ολοκληρώσουν το Project τους και να αποκτήσουν το σπίτι των ονείρων τους πιο εύκολα!

Παράλληλα, για όσους θέλουν να κάνουν το σπίτι τους καλύτερο χωρίς να πληρώνουν με μετρητά ή πιστωτική κάρτα, παρέχουν από τον Οκτώβριο του 2022, τη δυνατότητα άμεσης χρηματοδότησης με το πρόγραμμα «ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ με τον ΜΗΝΑ». Με χρηματοδότηση έως 10.000 ευρώ, σταθερή δόση σε όλη τη διάρκεια και ευέλικτο πλάνο αποπληρωμής (6 έως 60 δόσεις).

Σύμφωνα με την Ειρήνη Χαλκιαδάκη, Omnichannel Customer Experience Business Leader της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο «Στόχος μας στη LEROY MERLIN είναι να παρέχουμε κάθε λύση, για κάθε σπίτι! Έτσι, μένοντας πιστοί στο όραμά μας, προχωρήσαμε στην εφαρμογή νέων, πιο έξυπνων τρόπων πληρωμής, προκειμένου να μπορέσουν οι καταναλωτές μας να δώσουν πνοή με μεγαλύτερη ευκολία σε Projects ανακαίνισης και αναβάθμισης της κατοικίας και του κήπου τους».

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις