Είχε χαρακτηριστεί ως το χειρότερο εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Το μπεργκεράδικο του διάσημου Τούρκου σεφ «Salt Bae» στο Μανχάταν έβαλε λουκέτο, τρία χρόνια μετά την ανακήρυξή του ως «το χειρότερο εστιατόριο στη Νέα Υόρκη».

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ όπως είναι το όνομα του σεφ, απέκτησε παγκόσμια φήμη εξαιτίας του ιδιαίτερου τρόπου που ρίχνει αλάτι στα κρέατα. Αποφάσισε να ανοίξει το Salt Bae Burger στη Νέα Υόρκη το 202ο, λίγο πριν το lockdown λόγω Covid,  σε μια πόλη όπου … εκτιμάται το καλό μπέργκερ.

Ωστόσο, το κατάστημα στην Παρκ Άβενιου είχε περάσει όλα αυτά τα χρόνια από πολλά «κύματα», καθώς επικρίθηκε μεταξύ άλλων για τα πανάκριβα μιλσέικ του ενώ  αντιμετώπισε και  κατηγορίες για σεξισμό, επειδή είχε προσφέρει ένα δωρεάν χορτοφαγικό «γυναικείο μπιφτέκι» σε μέγεθος ορεκτικού σε ροζ ψωμάκια μόνο σε γυναίκες.

Ο Γκιοκτσέ απέναντι στα σχόλια απαντούσε πως στο εστιατόριό του είχαν δειπνήσει μεγάλες προσωπικότητες, από τον ηγέτη της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο, τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Το «λουκέτο» ωστόσο δεν αποφεύχθηκε τελικά και το εστιατόριο που θεωρήθηκε ως το χειρότερο της πόλης, έκλεισε.

Πηγή φωτογραφίας: www.nusr-et.com.tr

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις