Λίγες θερμίδες, χαμηλά λιπαρά και απίθανη γεύση

Το μήλο είναι το αγαπημένο φρούτο του φθνιοπώρου, αλλά και του χειμώνα, όπως και να το φας ή όπου και να το βάλεις το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Μπισκότα χωρίς ζάχαρη λοιπόν με μήλο και μπόλικη κανέλα… το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουν η αγαπημενη σου συνήθεια και θα συνοδεύουν άψογα το καφεδάκι σου!

Λίγες θερμίδες, χαμηλά λιπαρά και απίθανη γεύση.

Τη συνταγή βρήκαμε στην ιστοσελίδα petrosmaounatzis.com.

Μπισκότα με μήλο και κανέλα

Υλικά

3 τριμμένα Μήλα
100γρ (1 προς 1) Στέβια
200ml (απαλό) Ελαιόλαδο
300 γρ (ολικής) Φαρίνα
100γρ ψιλοκομμένα Καρύδια
ελάχιστο Αλάτι
1 κουτ γλυκού Κανέλα Κεϋλάνης
1/3 κουτ γλυκού Γαρίφαλο (Σκόνη)
1 Βανίλια

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και τρίβουμε τα μήλα, προσθετουμε την κανέλα, το γαρίφαλο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το λάδι, την στέβια, το αλάτι, τη βανίλια τα καρύδια και την φαρίνα.

Ζυμώνουμε αρκετά και πλάθουμε μπαλίτσες ( ένας καλός τρόπος ώστε να ξέρεις πόσο τρως είναι να ζυγίσεις το καθε μπισκοτάκι πριν το πλάσεις , εγώ τα έκανα 40γρ το καθένα) και πιέζουμε ελαφρώς προς τα μέσα.

Τοποθετούμε σε ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις