Πανεύκολο φαγητό: Κοτόπουλο στην κατσαρόλα με λευκή και βελούδινη σάλτσα
Αυτό το πιάτο είναι έτοιμο σε λιγότερο από μία ώρα
Είναι εύκολο, είναι νόστιμο, είναι το κοτόπουλο που θα φτιάξεις πολλές φορές! Με βελούδινη σάλτσα και γεύση που θα σε συναρπάσει!
Τη συνταγή βρήκαμε στο προφίλ του Πέτρου Μαουνατζή
Κοτόπουλο με λευκή σάλτσα
Υλικά
4 μπούτια Κοτόπουλο
1 ψιλοκομμένο Κρεμμύδι
2 ψιλοκομμένα Κρεμμύδι Φρέσκο
300ml Ζωμό λαχανικών
1/2 φλιτζάνι Γάλα
1 κουτ σούπας αλεύρι Αλεύρι
Ελαιόλαδο
γάλα επιπλέον 1 σφηνάκι για να λιώσουμε το αλεύρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα μπούτια κοτόπουλο τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα σοτάρουμε καλά και προσθέτουμε κ τα μανιτάρια. Αφού μαραθούν προσθέτουμε ξανά τα μπούτια κοτόπουλο και τα αφήνουμε για 30-40 λεπτά να βράσουν.
Ρίχνουμε το γάλα και τα αφήνουμε να ενωθούν οι γεύσεις !
Τέλος, λιώνουμε το αλεύρι μέσα στο γάλα και το προσθέτουμε μέσα στο φαγητό , ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις