Συνταγή: Πατατόπιτα με φέτα και ντοματίνια, έτοιμη σε 5 λεπτά
Ιδανική για κάθε ώρα της ημέρας
Μια πατατόπιτα που θα σε ενθουσιάσει , εύκολη στην διαδικασία και πεντανόστιμη.
Θα χρειαστείς 5 λεπτά από το χρόνο σου να τα ρίξεις όλα μέσα σε ένα ταψί και απλά θα την ψήσεις.
Ιδανική για κάθε ώρα της ημέρας!
Πατατόπιτα
Υλικά
150γρ Ντοματίνια
500γρ Πατάτες
50γρ Βούτυρο
4 Αυγά
300ml Γάλα
100γρ Τυρί φέτα
Πιπέρι
Αλάτι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τις πατάτες τις τοποθετούμε σε ένα ταψί , προσθέτουμε τα ντοματίνια , τα κυβάκια του βούτυρου, το γάλα, το αλάτι και τα αυγά αφού τα έχουμε χτυπήσει λίγο από πριν Προσθέτουμε την τριμμένη φέτα , το πιπέρι και ανακατεύουμε ελαφρα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μια ώρα.
Η συνταγή από τον food creator Πέτρο Μαουνατζή
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις