Δείτε το βίντεο με τη συνταγή από την @beezycook

Με μόλις 5 υλικά μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας vegan παγωτό, ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Η συνταγή στο παρακάτω βίντεο από την @beezycook.

Υλικά:

2 κονσέρβες γάλα καρύδας (θα χρειαστούμε μόνο την κρέμα, το υγρό το κρατάμε για άλλες συνταγές)

  • 140γρ ωμά κάσιους
  • 1κγ εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι 1/3φλ σιρόπι σφενδάμου ή αγαύης

Για πιο αφράτη κρέμα βγάζεις από την κατάψυξη και χτυπάς με μίξερ ή στο χέρι ανά 30 λεπτά περίπου 3-4φορες. Στις 3-4ωρες το παγωτό είναι έτοιμο και χρειάζεται λίγα λεπτά να ξεπαγώσει για να μπορείς να το σερβίρεις. Αν το αφήσεις όλη την νύχτα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο (περίπου 20-25 λεπτά).

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις