Η κρητική μονάδα παραγωγής παγωτού Goat it ιδρύθηκε το 2020 στα Χανιά με στόχο την παραγωγή ενός παγωτού που βασίζεται στην αγνότητα και την μοναδικότητα του κατσικίσιου γάλακτος

Την είσοδό τους στο κέντρο της Αθήνας, με μία νέα Boutique, έκαναν τα παγωτά Goat it, της εταιρείας από τα Χανιά που παράγει τα προϊόντα της με κρητικό κατσικίσιο γάλα.

Το νέο κατάστημα αντικατοπτρίζει πλήρως την αισθητική και το ύφος του brand με ένα concept σύγχρονης φάρμας. Το κατσικάκι, «πρωταγωνιστής» της Goat It, δίνει γεύση στο καλοκαίρι και είναι έτοιμο να μοιραστεί με «fun» και «παιχνιδιάρικο» τρόπο, την επιθυμία των καταναλωτών για υγιεινό και ποιοτικό παγωτό, με την υψηλότερη διατροφική αξία.  Διαθέτει πλούσια γκάμα των 24 γεύσεων μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το Γιαούρτι αγριοκέρασο, η πληθωρική Salty caramel, το λαχταριστό Snickers και το κρεμώδες Φιστίκι.

Η κρητική μονάδα παραγωγής παγωτού Goat it ιδρύθηκε το 2020 στα Χανιά με στόχο  την παραγωγή ενός παγωτού που βασίζεται στην αγνότητα και την μοναδικότητα του κατσικίσιου γάλακτος.

Η υπεροχή του κατσικίσιου γάλακτος έναντι του αγελαδινού καθώς και η εξαιρετική διατροφική αξία όλων των υπόλοιπων συστατικών που συνθέτουν την  κάθε γεύση παγωτού, καθιστούν τη γκάμα της Goat it μια μοναδική επιλογή για Έλληνες και ξένους που αναζητούν την ιδιαιτερότητα της ελληνικής γαστρονομίας και την υπεροχή της μεσογειακής διατροφής.

Συνδεδεμένο  με τις μνήμες μας από τα ορεινά χωριά της Ελλάδας, το κατσικίσιο γάλα, ξαναμπαίνει δυναμικά στη διατροφή μας παγκοσμίως λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις