Εγκαίνια την Πέμπτη 29 Αυγούστου

Από το 2015 και το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα, η JYSK διαθέτει πλέον  63 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ το πλάνο επέκτασής της προβλέπει αρκετά ακόμα νέα καταστήματα στη χώρα μας.

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου ανοίγει ένα ακόμα νέο κατάστημα JYSK στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, στην Καραολή & Δημητρίου 23 και Ιατρού Γωγούση. Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι πάνω από 950 τμ ενώ θα αποτελέσει  το τέταρτο κατάστημα της αλυσίδας στη Θεσσαλονίκη με το ένα από αυτά (στον Εύοσμο) να έχει ανοίξει φέτος το καλοκαίρι. Το άνοιγμα πολλών καταστημάτων σε μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και η Πάτρα, αλλά και η επέκταση σε μικρότερες πόλεις και νησιά αποδεικνύει την δέσμευση της JYSK να έρθει όσο το δυνατόν πιο κοντά στους πελάτες της κάνοντας τις αγορές τους πιο εύκολες και πιο γρήγορες.

Το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα ή και περισσότερα αν βρεθούν τα κατάλληλα σημεία σε πόλεις της περιφέρειας ή δήμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που δεν διαθέτουν ήδη κατάστημα.

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος και τη λήξη του οικονομικού έτους στις 31 Αυγούστου ο Country Director Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας δήλωσε:

«Aνυπομονούμε για τα εγκαίνια του 63ου καταστήματός μας στην Ελλάδα, το οποίο θα ανοίξει στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του οικονομικού μας έτους στα τέλη Αυγούστου, μπορούμε ήδη να δούμε, ότι θα κλείσουμε ακόμη μια σπουδαία χρονιά στην Ελλάδα, ο ετήσιος τζίρος μας θα ξεπεράσει τα 110 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση άνω του 10% σε σύγκριση με πέρυσι. Καταφέραμε να ανοίξουμε 8 νέα καταστήματα και καθώς όλα τα καταστήματά μας έχουν καλή απόδοση, βλέπουμε την ευκαιρία να επεκταθούμε ακόμη περισσότερο. Και φυσικά αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα αποτελούν μαρτυρία για το έργο και την ικανότητα της ομάδας των 600 σπουδαίων συναδέλφων μας στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις