Η Μπουτάρης συνεχίζει την οινοποιητική της δραστηριότητα στο νησί, μέσω του αμπελώνα της που εκτείνεται σε 60 στρέμματα στον Φάρο Ακρωτηρίου

Η Οινοποιία Μπουτάρη ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Οινοποιείου της Σαντορίνης, συνεχίζοντας ωστόσο απρόσκοπτα την οινοποιητική της δραστηριότητα στο νησί, μέσω του αμπελώνα της που εκτείνεται σε 60 στρέμματα στον Φάρο Ακρωτηρίου.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, με κυρίαρχη ποικιλία το Ασύρτικο το οποίο καταλαμβάνει το 80% της έκτασης, η “Σαντορίνη Μπουτάρη”, η “Καλλίστη Reserve” και το “Vinsanto Μπουτάρη” αποτελούν διαχρονικά παραδείγματα βαθιάς γνώσης και ποιότητας αναγνωρισμένα εντός και εκτός του ελλαδικού χώρου.

Πλέον, το εμβληματικό οινοποιείο Μπουτάρη στη Σαντορίνη περνά στα χέρια του «Κτήματος Άλφα». «Το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια ανακοινώνει την απόκτηση του εμβληματικού οινοποιείου Μπουτάρη στη Σαντορίνη, από την Premia Properties, η οποία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024. Αυτή η καθοριστική κίνηση όχι μόνο επεκτείνει τη δραστηριότητά μας σε δύο από τις πλέον διάσημες οινοπαραγωγικές ζώνες της Ελλάδας, την ΠΟΠ Αμύνταιο και την ΠΟΠ Σαντορίνη, αλλά και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ στην ελληνική και διεθνή οινική σκηνή», υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις