Στόχος του νέου concept καταστημάτων είναι να καλύπτει τις ανάγκες καταναλωτών σε όλη τη διάρκεια της ημέρας

Νέο concept φυσικών καταστημάτων μικρής λιανικής με τη ονομασία efood local, αναπτύσσει η Efood.

Το πρώτο κατάστημα έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του στην περιοχή Γουδή, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του και το δεύτερο efood local στο Χαλάνδρι.  Στόχος του νέο concept καταστημάτων είναι να καλύπτει τις ανάγκες καταναλωτών σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο φαγητό και το snaking, με βασικά στοιχεία τη γωνιά το ζεστή γωνιά. Διαθέτει περισσότερους από 2.000 κωδικούς μεταξύ των οποίων και καπνικά, καβά, αναψυκτικά, παγωτά κτλ.

Τα efood local έχουν διευρυμένο ωράριο 8-12, το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της περιοχής. Ως προς τις περιοχές που θα αναπτυχθούν τα καταστήματα, έμφαση θα δοθεί στην Αθήνα και σε περιοχές με αυξημένη διέλευση τόσο πεζών όσο και αυτοκινήτων και πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Μετά τη λειτουργία των πρώτων δύο καταστημάτων και ανάλογα με τη δυναμική τους θα δημιουργηθεί το α’ εξάμηνο του 2025 και το πλάνο ανάπτυξης, σύμφωνα με όσα επεσήμανε ο κ. κ. Χάρης Τάκας, General Manager του efood κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις