Χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες

Το AQUA Carpatica FLAVORS αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ποιοτικό μεταλλικό νέρο με δροσερή, φυσικό χυμό φρούτων χωρίς συντηρητικά και μια σταγόνα αγαύης.

Οι τρεις νέες γεύσεις που λανσάρει στην ελληνική αγορά το AQUA Carpatica είναι:

  • Ροδάκινο & Μάνγκο

  • Σμέουρο

  • Λάιμ & Μέντα

Το AQUA Carpatica FLAVORS αποτελείται από το πολυβραβευμένο μεταλλικό νερό AQUA Carpatica, πιστοποιημένα φυσικά αρώματα φρούτων, προσθήκη ανθρακικού, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, για μια έντονη, δροσιστική και υγιεινή στιγμή απόλαυσης.  Η προσθήκη φυσικής αγαύης ενισχύει τη γεύση και προσφέρει φυσική γλυκύτητα, κάνοντάς το προϊόν ιδανικό για όσους αναζητούν μια υγιεινή και αναζωογονητική επιλογή.

Ο κ. Γιάννης Βάλβης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το AQUA Carpatica Flavors έφτασε και στην Ελλάδα, την πατρίδα μου. Με το νέο AQUA Carpatica FLAVORS, συνεχίζουμε την παράδοσή μας να προσφέρουμε τα πιο αγνά, ποιοτικά με απίθανη γεύση προϊόντα από τη φύση. Οι νέες γεύσεις φρούτων, με φυσική αγαύη, είναι μια δροσιστική και υγιεινή πρόταση που απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν κάτι περισσότερο από απλή ενυδάτωση κάθε στιγμή της ημέρας. Ήδη τα προϊόντα έχουν τύχει σημαντικής αποδοχής και στις άλλες χώρες όπου έχουν παρουσιασθεί».

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις