«Η υψηλή διατροφική αξία, οι ανταγωνιστικές τιμές και η ευκολία στο μαγείρεμα είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των προϊόντων μας», τονίζει σε συνέντευξή του στο foodlife.gr ο Εμπορικός Διευθυντής της bofrost Γιάννης Αναιρούσης 

Με ιστορία πάνω από 30 χρόνια στην ελληνική αγορά η bofrost* επανασυστήνεται στους καταναλωτές μέσα από μια πλούσια γκάμα προϊόντα με ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και κάθε γούστο και βαλάντιο.

Συνέντευξη στον Δημήτρη Χριστούλια

Μιλώντας αποκλειστικά στο foodlife ο εμπορικός διευθυντής της bofrost* Γιάννης Αναιρούσης τονίζει χαρακτηριστικά ότι «στον χειμερινό της κατάλογο ο οποίος έχει διάρκεια από τις αρχές Οκτωβρίου έως το τέλος Μαρτίου, η bofrost* διαθέτει 335 προϊόντα, λαχανικά, έτοιμα φαγητά, γλυκά και παγωτά, εκ των οποίων τα 47 είναι νέα προϊόντα στις βασικότερες κατηγορίες, όπως και μεταξύ άλλων, στο κρέας, στο ψάρι, στα προϊόντα αρτοποιείου, στις πίτες, στα εδέσματα ασιατικής κουζίνας, όπως για παράδειγμα σούσι, gyoza, πίτσες, ζυμαρικά, λαχανικά, φρούτα, πατάτες, σνακ, παγωτά, γλυκά με ή χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και λακτόζη, ακόμα και κρασιά, και νόστιμα εδέσματα για χορτοφαγικούς και vegan. Επίσης διαθέτουμε μια πλούσια γκάμα από βιολογικά προϊόντα. Σε όλα μας τα προϊόντα η ποιότητα και η νοστιμιά είναι το βασικό μας μέλημα και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα με άλλα προϊόντα του ανταγωνισμού.

Ποια είναι η καινοτομία των προϊόντων bofrost*;

Η bofrost* είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία στα κατεψυγμένα τρόφιμα. Τα προϊόντα μας από την στιγμή που παράγονται ή συγκομίζονται, μέσα σε πολύ λίγη ώρα καταψύχονται με την μέθοδο κατάψυξης shock (IQF). Με αυτόν τον τρόπο κρατάμε αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά, δεν χρησιμοποιούμε καθόλου τεχνητά χρώματα, ενισχυτικά γεύσης και υδρογονωμένα λίπη. Επίσης, πολύ σημαντικό για εμάς και την διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας είναι οι περισσότεροι από 1 εκατομμύριο έλεγχοι που γίνονται κάθε χρόνο.

Πώς μπορεί κάποιος να προμηθευτεί τα προϊόντα bofrost*;

Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν τα προϊόντα μας κάνοντας τις παραγγελίες τους μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο τηλέφωνο 2111080300 ή μέσω της ιστοσελίδας μας www.bofrost.gr και να τα παραλάβουν στο σπίτι τους ή στο γραφείο τους με τα χαρακτηριστικά φορτηγά μας που έχουν καταψύκτες υψηλής τεχνολογίας προκειμένου να διατηρούν αναλλοίωτη την ποιότητα των προϊόντων μας μέχρι τα φτάσουν στους καταναλωτές διατηρώντας αδιάκοπη την αλυσίδα ψύξης.

Επίσης αρκετά από τα προϊόντα μας για πρώτη φορά μπορούν να τα βρουν οι καταναλωτές μέσα από καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ My Market αλλά και της Metro Cash and Carry. Επίσης διαθέτουμε αρκετά προϊόντα μέσα από τα σούπερ μάρκετ «Θανόπουλος» αλλά και μέσα από το ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ e-fresh ενώ είμαστε σε συζητήσεις και με άλλες αλυσίδες λιανικής πώλησης. Επίσης υπάρχει εξειδικευμένο τμήμα μέσα στην εταιρεία μας που ασχολείται με τον κλάδο του HO.RE.CA. προτείνοντας λύσεις σε όλους τους επαγγελματίες. Ήδη έχουμε πολύ καλές συνεργασίες με καλά ξενοδοχεία των Αθηνών και ήδη προτιμούν τα προϊόντα μας πολλές επιχειρήσεις εστίασης τόσο στην ηπειρωτική όσο και στην νησιωτική Ελλάδα.

Τι ξεχωριστό προσφέρει η bofrost* στους vegan καταναλωτές;

Αυτές τις ημέρες η bofrost* έχει δημιουργήσει φυλλάδιο προσφορών που θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και λέγεται October Green, μέσα από την οποία οι καταναλωτές μπορούν να βρουν 15 λαχανικά υψηλής διατροφικής αξίας και να τα προμηθευτούν με 25% έκπτωση. Επιπλέον, στον κατάλογο υπάρχουν πολλές vegan επιλογές.

Ποιες προσφορές κάνει η bofrost* στους καταναλωτές;

Η bofrost* σέβεται τους πελάτες της και προσπαθεί να διαθέτει τα προϊόντα της σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε κάθε μήνα προσφορές ή εκπτώσεις που μπορούν να φτάσουν ακόμη και το 40%. Για τις προσφορές μας οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν είτε τηλεφωνικά ή μέσω της ιστοσελίδας μας www.bofrost.gr.

Επίσης στον τρέχον κατάλογο μειώσαμε τις τιμές σε 65 προϊόντα από 3% έως 17%. Με μειωμένες σταθερές τιμές για έξι μήνες τα προϊόντα bofrost* αναδεικνύουν μία δυνατή value for money πρόταση.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις