Οι κατάλληλες επιλογές μπορούν να «απογειώσουν» τη γεύση και τη διάθεση μας

Με ποιο κρασί θα συνοδέψουμε τα πιάτα μας στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι; Πώς ξεκινάμε το γεύμα μας και με ποιο κρασί θα το ολοκληρώσουμε μαζί με το επιδόρπιο;

Οι κατάλληλες επιλογές μπορούν να «απογειώσουν» τη γεύση και τη διάθεση μας.

Η σομελιέ Γιοβάννα Λύκου, μιλώντας στο Action 24 μοιράστηκε τα «μυστικά» της σχετικά με τις κατάλληλες επιλογές για το γιορτινό τραπέζι.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις