Η συνταγή από τη σεφ Γωγώ Δελογιάννη

Απολαυστική και κρεμώδης, ό,τι καλύτερο για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα, μία σούπα με μανιτάρια

Η παρακάτω συνταγή από τη σεφ Γωγώ Δελογιάννη είναι κατάλληλη και για όσους ακολουθούν vegan διατροφή.

Υλικά

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 πράσο, ψιλοκομμένο

2 πατάτες σε μικρά καρέ

2 καρότα σε μικρά καρέ

100 ml λευκό κρασί

1 κομμάτι τζίντζερ φρέσκο

500 γρ. μανιτάρια ανάμεικτα

25 γρ. άγρια μανιτάρια

2 κ.σ. ξερό θυμάρι, ψιλοκομμένο

500 ml ζωμό λαχανικών ή νερό

400 ml κρέμα καρύδας αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο

Δείτε τη συνταγή από την ΕΡΤ

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις