Dry January παρέα με το απολαυστικό μη αλκοολούχο aperitivo Crodino – Η συνταγή για να το απολαύσετε
Χωρίς προσθήκη αλκοόλ, αποτελείται από νότες πορτοκαλιού και φρούτων, έντονα καρυκευμένες με νότες βοτάνων
Αν ψάχνεις μία ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τις συνήθειες σου τη φετινή χρονιά, το trend του Dry January είναι μια εξαιρετική αφορμή για να δοκιμάσεις νέα trends, όπως το μη αλκοολούχο spritz Crodino, με το μοναδικό ιταλικό ταπεραμέντο και τη μοναδική συνταγή του από το 1965.
Μετά από 6 μήνες εκχύλισης, τα 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά που είναι τα βασικά συστατικά του, ενώνονται αρμονικά, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων. Χωρίς προσθήκη αλκοόλ, αποτελείται από νότες πορτοκαλιού και φρούτων, έντονα καρυκευμένες με νότες βοτάνων, και χαρακτηρίζεται από ένα έντονο ξανθό χρώμα με λαμπερές πορτοκαλί πινελιές.
Το Crodino μπορεί να γίνει η νέα σου αγαπημένη συνήθεια, συνοδεύοντας κάθε σου στιγμή, όλες τις ώρες της ημέρας: Aπό το brunch στο αγαπημένο σου στέκι, μέχρι τα after work drinks με την παρέα σου, το Crodino με τη γλυκόπικρη και φρουτώδη γεύση του, ταιριάζει με όλα, είτε το απολαύσεις σκέτο ή με ιταλικά (και όχι μόνο) snacks.
Τα βήματα για να το απολαύσεις και στο σπίτι είναι απλά:
- Γέμισε με πάγο ένα ψηλό ποτήρι κρασιού
- Πρόσθεσε το Crodino
- Πρόσθεσε μισή φέτα πορτοκαλιού
- Για περισσότερες φυσαλίδες, πρόσθεσε λίγη σόδα
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις