Δείτε τη συνταγή

Ένα ελαφρύ δροσερό επιδόρπιο ιδανικό μετά την κρεατοφαγία του πασχαλινού τραπεζίου, για το οποίο θα χρειαστείτε μόλις 4 υλικά.

Υλικά

2 κ.σ. χυμό λεμονιού

Ξύσμα από 1 λεμόνι

250 γρ. τυρί κρέμα

2/3 φλιτζανιού γιαούρτι

1/3 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Αφήστε το τυρί κρέμα εκτός ψυγείου μέχρι να αποκτήσει θερμοκρασία δωματίου και στην συνέχεια ανακατέψτε όλα τα συστατικά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ θα έχετε  πιο αφράτο αποτέλεσμα, επειδή ενσωματώνει αέρα μέσα στη mousse. Ωστόσο, ακόμα και αν τα αναμείξετε με ένα πιρούνι, η υφή μπορεί να μην είναι η ίδια, αλλά θα έχει την ίδια ωραία γεύση.

Μεταφέρετε τη γέμιση σε ποτήρια ή μπολ της επιλογής σας.

Μην παραλείψετε το ξύσμα λεμονιού.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις