Ξεχωριστές σαρακοστιανές γεύσεις στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
To εστιατόριο του ξενοδοχείου έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό μενού για την Σαρακοστή.
Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας υποδέχεται την περίοδο της Σαρακοστής με μια σειρά από νηστίσιμα εδέσματα υψηλής ποιότητας και γαστρονομίας. Στο GB Roof Garden Restaurant του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης μαγειρεύει τα πιο γευστικά πιάτα για την περίοδο πριν το Πάσχα που θα εντυπωσιάσουν κάθε επισκέπτη του εστιατορίου και του ξενοδοχείου.
Συγκεκριμένα, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάστε την παραδοσιακή σούπα κακαβιά με ψάρια, θαλασσινά ημέρας και φρέσκα εγχώρια λαχανικά, η οποία σερβίρεται σε ειδικό πορσελάνινο σκεύος και συνοδεύεται με τραγανό προζυμένιο ψωμί και αγνό λαδολέμονο.
Ταυτόχρονα, από την Καθαρά Δευτέρα, το Winter Garden City Lounge σερβίρει γλυκές, νηστίσιμες δημιουργίες, όπως λουκουμάδες με διάφορες επιλογές συνοδευτικών και χαλβά από ταχίνι και σιμιγδαλένιο. Απολαύσατε καθημερινά από 7 Μαρτίου έως 22 Απριλίου, από τις 16:00 έως τις 22:00. Το εστιατόριο θα σερβίρει τα νηστίσιμα εδέσματά του έως τις 17 Απριλίου.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις