Στόχος της εταιρείας είναι να επεκταθεί και να εδραιωθεί και στη νησιωτική Ελλάδα

Η εταιρεία Lidl Hellas, εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο Λιμένα Θάσου, ένα χώρο 1024 τ.μ. ο οποίος προσφέρει στους κατοίκους του νησιού 91 θέσεις εργασίας και εκλεκτά προϊόντα στο πιάτο τους. Η συγκεκριμένη επένδυση ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια ευρώ και αποτελεί το 229ο κατάστημα του ομίλου. Το κατάστημα διαθέτει 6 ταμεία και 91 θέσεις δωρεάν στάθμευσης.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο ανέγερσης των νέων της καταστημάτων η Lidl Ελλάς φροντίζει να βελτιώνει την ενεργειακή της απόδοση, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος. Άλλωστε, πρόκειται για μια εταιρεία που έχει ως βασική της αρχή τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Παράλληλα φροντίζει, ώστε μέσα από την γκάμα της να καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών, αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική τους εμπειρία, δίνοντας βάση στην εντοπιότητα, την ποιότητα, τη φρεσκάδα των προϊόντων και φυσικά εξασφαλίζοντας χαμηλές τιμές. Επιπλέον, μέσω των νέων σημείων πώλησης, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και τονώνει την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις