Ο καταξιωμένος σεφ μπαίνει στην κουζίνα του Fresco και το γευστικό ταξίδι ξεκινά

Τα Sani Gourmet Pop Up Events πραγματοποιούν το δυναμικό τους ξεκίνημα το Σάββατο 25 Ιουνίου και ο πρώτος σεφ που μπαίνει στην κουζίνα για να εντυπωσιάσει με το ταλέντο και την τεχνική του είναι ο Έκτορας Μποτρίνι. Τα Sani Gourmet Pop Up Events υλοποιούνται στο πλαίσιο της μεγάλης γαστρονομικής γιορτής Sani Gourmet  και υπόσχονται μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Πέντε καταξιωμένοι σεφ καλούνται να μπουν στην κουζίνα του γνωστού ξενοδοχείου Sani Resort και να εντυπωσιάσουν με τις δημιουργίες τους.

Sani Gourmet Pop Up Events: Ο Έκτορας Μποτρίνι μπαίνει στην κουζίνα του Fresco

Ο Έκτορας Μποτρίνι, ο καταξιωμένος και βραβευμένος με αστέρι Michelin Consultant Chef, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Fresco του Sani Dunes, του «Etrusco» στην Κέρκυρα και του Botrini’s στην Αθήνα, θα είναι ο πρώτος που θα μπει στην κουζίνα του Fresco για να δημιουργήσει. Ο σεφ αναμένεται να συνδυάσει την Ιταλική με την Ελληνική κουζίνα, τις νέες τεχνικές με τα παραδοσιακά πιάτα και να κερδίσει τους πάντες με το αποτέλεσμα.

Ακολουθεί ο David Ibarboure, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στο εστιατόριο El Puerto στο Porto Sani. To μενού που θα παρουσιάσει ο Βάσκος σεφ με ένα αστέρι Michelin και κάτοχος του τίτλου master chef, θα έχει επιρροές από την Ισπανική και την Γαλλική κουζίνα. Τα event θα συνεχιστούν μέχρι τον Οκτώβριο και υπόσχονται μοναδικές γαστρονομικές βραδιές.

Διαβάστε επίσης: 

Το νέο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι άνοιξε τις πόρτες του στην Σαντορίνη

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις