Πρεμιέρα τον Ιούλιο για το νέο εστιατόριο Matsuhisa στo 5αστερο Avant Mar της Πάρου
Εντός του συγκροτήματος το νέο εστιατόριο του διεθνώς καταξιωμένου σεφ Nobu Matsuhisa
Tο νέο boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων της Grivalia Hospitality στη Νάουσα της Πάρου, Avant Mar, προγραμματίζεται να ανοίξει επίσημα τις πόρτες του τον προσεχή Ιούλιο.
Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται σε έκταση 6.100 τ.μ. και περιλαμβάνει:
- 38 πολυτελή δωμάτια μεταξύ των οποίων επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool
- το διεθνούς φήμης signature restaurant «Matsuhisa»
- το παραθαλάσσιο all day restaurant Thymes με τη γαστρονομική καθοδήγηση του βραβευμένου Executive Chef Δημήτρη Κατσάνου
- χώρους ευεξίας
- εμπορικό κατάστημα
- ελληνικό παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο
Σηματοδοτώντας μία νέα κυκλαδική εποχή στον τομέα της premium φιλοξενίας, η νέα τουριστική επένδυση της Grivalia Hospitality βρίσκεται πολύ κοντά στη Νάουσα, στην παραλία Πιπέρι. Πρόκειται για ένα έργο μοναδικής αρχιτεκτονικής και κυκλαδικής αισθητικής που αναμένεται να αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της Πάρου, προσφέροντας μία εμπειρία φιλοξενίας πολύ υψηλών προδιαγραφών για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.
Σημειώνεται πως το ύψος της συνολικής επένδυσης ανήλθε στα 20 εκατ. ευρώ, οι εργασίες διήρκησαν 3,5 χρόνια, ενώ η νέα επένδυση συμβάλλει στη δημιουργία άνω των 80 νέων θέσεων εργασίας.
Matsuhisa Paros
Το ξενοδοχείο Avant Mar υποδέχεται και το διεθνές εστιατορικό brand, Matsuhisa του καταξιωμένου σεφ Nobu Matsuhisa, σε έναν πανέμορφο κήπο δίπλα στη θάλασσα, με ανοιχτή κουζίνα και σούσι μπαρ. Η Πάρος θα είναι το δεύτερο -μετά τη Μύκονο- κυκλαδίτικο νησί όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία για ένα γαστρονομικό ταξίδι στη Nobu-style κουζίνα που προσφέρει ο Iάπωνας διάσημος σεφ.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ανοίξουμε τις πόρτες του Avant Mar και του Matsuhisa Paros, ιδιαίτερα σε αυτή τη χρονική στιγμή που συμπληρώνονται 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Matsuhisa Mykonos, του πρώτου open air εστιατορίου Matsuhisa στον κόσμο» σημείωσε η Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar.
«Η συνεργασία μας συνδυάζει την αριστεία της κουζίνας του Nobu Matsuhisa με την πολυτέλεια και την άριστη εξυπηρέτηση που παρέχει το Avant Mar. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης στο Matsuhisa Paros, συνδυάζοντας την απόλαυση της φιλοξενίας μας με τη μαγεία της Nobu-style κουζίνας» υπογράμμισε.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις