Πρωτοχρονιάτικo ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία της Αθήνας
Οι προτάσεις των ξενοδοχείων της Αθήνας για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν
Τα ξενοδοχεία της Αθήνας φοράνε τα γιορτινά τους για να υποδεχθούν το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς όσους θέλουν να τους βρει το νέο έτος κάπου ξεχωριστά και λαμπερά.
Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς τα εστιατόριά τους έχουν δημιουργήσει ειδικά μενού καθώς και εορταστικό μουσικό πρόγραμμα ενώ τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στο κέντρο της πρωτεύουσας δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να νιώσουν και τον παλμό των εορταστικών εκδηλώσεων της πόλης.
Ανάλογα με το ξενοδοχείο οι τιμές ανά άτομο διαφέρουν ξεκινώντας από 55 ευρώ και φτάνοντας έως και τα 540 ευρώ. Άλλα ξενοδοχεία επιλέγουν να προσφέρουν ολόκληρο μένου που συμπεριλαμβάνει και κρασί, άλλα έχουν ξεχωριστή χρέωση για το κρασι και κάποια επιλέγουν εορταστικό μπουφέ.
Ακολουθούν ενδεικτικά κάποιες από τις επιλογές που δίνουν τα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας το βράδυ της Παραμονής:
Στο Μoxy στο κέντρο της Αθήνας προσφέρεται πρωτοχρονιάτικος μπουφές για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μουσική από dj, στα 55 ευρώ το άτομο.
Στο Νew Hotel στο Σύνταγμα το μενού περιλαμβάνει πιάτα υψηλής γαστρονομίας όπως μεταξύ άλλων: βελουτέ σούπα αγκινάρας με tapenade μανιταριού και μάραθο, cannoli αστακού με μαγιονέζα από κοράλλι αστακού, ρόδι και πούδρα από φύκια, σκορπίνα με κυδώνια à la crème αλλά και την παραδοσιακή βασιλόπιτα. Το γεύμα προσφέρεται συνοδεία μουσικής από dj με το κόστος ανά άτομο να φτάνει τα 160 ευρώ.
Το St George Lycabettus υπόσχεται στους επισκέπτες του, DJ Πυροτεχνήματα, live μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις, ενώ το μενό αποτλούμενο από πιάτα όπως ταρτάρ αστακού, σούπα καραβίδας με γαρίδα και καταλήγει με παραδοσιακή βασιλόπιτα με καρύδια σερβίρεται μετά τις 9 το βράδυ.
Στο Κing George το μενού συνοδεύει μουσική και τραγούδια από ζωντανή ορχήστρα. Στα πιάτα υψηλής γαστρονομίας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: τερίνα φουα γκρα με κόκκινα φρούτα, σούπα κάστανο με άγρια μανιτάρια και χτένια ψητά ενώ το γεύμα ολοκληρώνεται με πρωτοχρονιάτικα γλυκά Το κόστος ανά άτομο είναι στα 440 ευρώ μαζί με ένα μπουκάλι κρασί ανά δύο άτομα και ένα ποτήρι σαμπάνια.
Στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία οι τιμές ανεβαίνουν περαιτέρω καθώς το μενού ανά άτομο φτάνει τα 540 ευρώ για το βράδυ της Παραμονής. Περιλαμβάνεται μπουκάλι κρασί ανά δύο άτομα και ποτήρι σαμπάνια ενώ το γεύμα συνοδεύει live μουσική καθώς και από dj. Στα πιάτα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων σαλάτα από βασιλικό καβούρι, καραβίδα σωτέ, χειροποίητο ραβιόλι, γεμιστό με θαλασσινά καθώς και φιλετο μοσχου wellington με γέμιση φουαα γρα, ντιξέελ μανιταριών, σπανάκι και σάλτσα μπορντελέζ.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις