Στη Σκόπελο ο διάσημος σεφ Τζέιμι Όλιβερ – Το λαχταριστό φαγητό που μαγείρεψε
Δημιούργησε ένα κλασικό ελληνικό πιάτο
Στη Σκόπελο βρέθηκε ο διάσημος σεφ Τζέιμι Όλιβερ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας volostoday.gr, ο Βρετανός που έχει γίνει γνωστός από τις ταξιδιωτικές εκπομπές γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο, επισκέφθηκε το νησί των Σποράδων και το εστιατόριο «Αγνάντι» στη Γλώσσα Σκοπέλου.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Τζέιμι Ολιβερ βρέθηκε και στον Συνεταιρισμό στο Κλήμα Σκοπέλου.
Ο Τζέιμι Όλιβερ επισκέφθηκε τη Σκόπελο με αφορμή τη νέα του σειρά «Jamie Cooks the Med», στο Channel 4 και έκανε και μια ανάρτηση στο twitter, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τη χώρα μας και γράφοντας στη λεζάντα:
«Πώς μπορείς να μην αγαπάς την Ελλάδα με όλες αυτές τις απίστευτες γεύσεις και το πανέμορφο τοπίο. Την επόμενη Κυριακή ελάτε μαζί μου στην Τυνησία».
How can you not 💙 Greece and all of the incredible flavours and beautiful scenery 🥰🇬🇷
Next Sunday, join Jamie in Tunisia!! 🇹🇳#JamieCooksTheMed pic.twitter.com/oB7oMREsyV
— Jamie Oliver (@jamieoliver) September 10, 2023
Θέλοντας να δημιουργήσει ένα μενού βασισμένο στη μεσογειακή διατροφή, ο Τζέιμι Όλιβερ επέλεξε ένα κλασικό ελληνικό πιάτο που δεν είναι άλλο από το λεμονάτο κοτόπουλο στον φούρνο. Φυσικά, δεν παρέλειψε και το κλασικό και αγαπημένο τζατζίκι, το οποίο αποτελεί σήμα κατατεθέν της Ελλάδας.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις