Η λίστα του Taste Atlas με τις πιο γνωστές σούπες με κρέας παγκοσμίως

Ελληνικό “χρώμα” έχει για ακόμα μία φορά η γαστρονομική λίστα του Taste Atlas.

Το Taste Atlas δημιούργησε τη λίστα με τις πιο γνωστές σούπες με κρέας παγκοσμίως και βλέπουμε τρεις αγαπημένες ελληνικές μέσα σε αυτές.

Πολύ ψηλά στη λίστα και συγκεκριμένα στη 12η θέση συναντάμε τα γιουβαρλάκια με κιμά, με το Taste Atlas να τα χαρακτηρίζει ως: “χορταστική σούπα που συνδυάζει τρυφερά μοσχαρίσια κεφτεδάκια και έναν κρεμώδη, γευστικό ζωμό”.

Στην θέση 32 συναντάμε την κοτόσουπα, μια απλή αλλά γευστική συνταγή που περιλαμβάνει κομμάτια κοτόπουλου, διάφορα λαχανικά και συνήθως επιλέγεται να παρασκευαστεί με ρύζι. Η συγκεκριμένη σούπα χαρακτηρίζεται ως ένα “κλασικό σπιτικό πιάτο” από το Taste Atlas.

Τέλος, στη 49η θέση βρίσκεται η κλασική κρεατόσουπα, η οποία είναι μια “παραδοσιακή ελληνική σούπα παρασκευάζεται συνήθως με μοσχάρι, κατσικίσιο ή πρόβειο κρέας. Εκτός από το κρέας περιλαμβάνει πατάτες, καρότα και κρεμμύδια και σε ορισμένες περιπτώσεις εμπλουτίζεται με ζυμαρικά”.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις