Τα δύο μέρη της συμφωνίας είναι αφενός η «Ν. Θ. Κουρούσιης Λίμιτεδ» και αφετέρου η θυγατρική της Ελληνικά Γαλακτοκομεία «OLYMPUS FOODS (CYPRUS) LTD»

Την εξαγορά ποσοστού 49% του μετοχικού κεφαλαίου της ιστορικής βιομηχανίας γαλακτοκομικών προϊόντων «Κουρούσιης» στην Κύπρο ανακοίνωσε η εταιρεία «Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ». Στη συμφωνία περιλαμβάνεται δικαίωμα διοίκησης και πρόβλεψη για την εξαγορά των υπολοίπων μετοχών σε δεύτερο χρόνο.

Τα δύο μέρη της συμφωνίας είναι αφενός η «Ν. Θ. Κουρούσιης Λίμιτεδ» και αφετέρου η θυγατρική της Ελληνικά Γαλακτοκομεία «OLYMPUS FOODS (CYPRUS) LTD». Η συμφωνία τελεί υπό την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας και αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης εμπορικής δραστηριότητας της «Ελληνικά Γαλακτοκομεία» στην αγορά της Κύπρου η οποία συμπληρώνεται με την κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου εργοστασίου Χαλουμιού στην Λευκωσία. Στόχος της εταιρεία ς”Ελληνικά Γαλακτοκομεία” είναι η διεύρυνση του χαρτοφυλακίου του ομίλου καθώς και η στήριξη της κτηνοτροφίας και της οικονομίας στη μεγαλόνησο.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις