Το σχέδιο της Fourlis προβλέπει να λειτουργήσει περίπου 100 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία τα επόμενα πέντε χρόνια

Νέα καταστήματα Holland & Barrett δρομολογεί έως το τέλος του έτους ο Όμιλος Fourlis συνεχίζοντας το πλάνο ανάπτυξής του στον τομέα των προϊόντων υγείας και ευεξίας.

Η Fourlis εντός του 2023 άνοιξε τρία καταστήματα Holland & Barrett σε Κηφισιά, Γλυφάδα και στο The Mall Athens  ενώ σε λειτουργία τέθηκε και το ηλεκτρονικό κατάστημα που εξυπηρετεί τους Έλληνες καταναλωτές.

Υπενθυμίζεται ότι η Holland & Barrett είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στη Μεγάλη Βρετανία και στην Ευρώπη στον κλάδο Health & Wellness. Με ιστορία άνω των 150 ετών οι καταναλωτές την εμπιστεύονται για προϊόντα Υγείας και Ευεξίας. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε 4 κατηγορίες: βιταμίνες & συμπληρώματα διατροφής, φυσικά προϊόντα ομορφιάς, αθλητικά συμπληρώματα & είδη εξειδικευμένης διατροφής.

«Τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας τους τελευταίους μήνες ήταν θετικά και ελπιδοφόρα, καθώς χαρακτηρίζονται από σημαντική αύξηση της επισκεψιμότητας, υψηλότερα ποσοστά μετατροπής σε πελάτη και αυξημένες πωλήσεις» όπως επισημαίνεται στα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου σχετικά με την πορεία της βρετανικής αλυσίδας στη χώρα μας.

Η διοίκηση του Ομίλου εκφράζει τη σιγουριά της για τις αυξανόμενες προοπτικές του τομέα υγείας και ευεξίας και προετοιμάζεται ώστε να επωφεληθεί από αυτή την εξέλιξη, παραμένοντας προσηλωμένη στο σχέδιό της να λειτουργήσει περίπου 100 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία τα επόμενα πέντε χρόνια.

Παράλληλα με τα νέα καταστήματα προσβλέπει και σε νέες συνεργασίες όσον αφορά στα προϊόντα που διαθέτει η Holland & Barrett. «Αυτές οι εξελίξεις ευθυγραμμίζονται με την αποστολή μας να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα υγείας και ευεξίας σε ένα ευρύτερο κοινό, συμβάλλοντας στη συνολική ανάπτυξη και επιτυχία του Ομίλου σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο τομέα» τονίζει.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις