Πώς θα κερδίσετε εκπτωτικά κουπόνια για τις επόμενες παραγγελίες

Η πίτσα l’artigiano ανακοίνωσε το l’artigiano bonus, το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης, που περιλαμβάνει πόντους, κουπόνια, δώρα και άλλα προνόμια. Το l’artigiano bonus, έχει στόχο την ενδυνάμωση της σχέσης με τους καταναλωτές καθώς και την επιβράβευσή τους τόσο κατά τις παραγγελίες τους όσο και σε κάθε αλληλεπίδραση τους.

Με ένα μόνο κλικ στο microsite του προγράμματος (www.lartigiano.gr/loyalty) ή στο website ή app της l’artigiano, οι χρήστες πραγματοποιούν την εγγραφή τους και γίνονται μέλη του προγράμματος επιβράβευσης, έχοντας την ευκαιρία να κάνουν εξαργυρώσουν πόντους σε… «pepperoni»,  κι απολαμβάνοντας και άλλα μοναδικά προνόμια.

Mε κάθε παραγγελία μέσα από το l’artigiano website ή app (1€ = 10 pepperoni), με την ολοκλήρωση missions, τη συμπλήρωση ερωτηματολογίων και πολλές άλλες ενέργειες, οι l’artigiano-lovers θα συγκεντρώνουν pepperoni στον λογαριασμό τους που θα τα εξαργυρώνουν για τη δημιουργία εκπτωτικών κουπονιών για τις επόμενες παραγγελίες, για συμμετοχή σε CSR ενέργειες, διαγωνισμούς και κληρώσεις.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις