Μεγάλη συλλογή από σοκολατένια αυγά και φιγούρες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Τα Marks & Spencer υποδέχονται το Πάσχα με την αγαπημένη σειρά σοκολατένιων αυγών, hot cross buns και διάφορων άλλων σοκολατένιων εδεσμάτων που για πρώτη φορά προσφέρονται στο αγοραστικό κοινό κι αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων.

Στα γευστικά εδέσματα περιλαμβάνονται ψωμάκια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές και φυσικά μεγάλη ποικιλία σοκολατένιων αυγών για να διαλέξετε. Συγκεκριμένα, στη συλλογή αυγών συγκαταλέγεται το The Drippy Egg, φτιαγμένο από 100% Βέλγικη σοκολάτα και μοναδική χειροποίητη διακόσμηση με επικάλυψη χρωματιστής σοκολάτας, καθώς και το Handcrafted Golden Blond Chocolate & Pistachio Egg, φτιαγμένο από καραμελωμένη Ελβετική σοκολάτα και με γέμιση μικρά σοκολατένια αυγά και καβουρδισμένα φιστίκια.

Όσοι αγαπούν να κάνουν πρωτότυπα και ταυτόχρονα λαχταριστά πασχαλινά δώρα στους αγαπημένους τους, στα Marks & Spencer φιγούρες θα βρουν φιγούρες Walter & Wilma the Sausage Dogs, Harri the Hedgehog, Inky the Octopus, καθώς και Alfie and Bella Bunny.

Για μια ακόμα χρονιά τα Marks & Spencer εξασφαλίζουν για τους καταναλωτές τα πιο ευφάνταστα και ταυτόχρονα λαχταριστά πασχαλινά δώρα.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις