Μια ξεχωριστή ευκαιρία για την παρουσίαση των καινοτομιών και των εξελίξεων της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), για μία ακόμα χρονιά, συμμετέχει στη FOOD EXPO 2025, την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου στο Metropolitan Expo. Η έκθεση συγκεντρώνει περισσότερους από 40.000 επαγγελματίες από τον χώρο της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τον κλάδο.

Η συμμετοχή του ΣΕΒΤ στην FOOD EXPO 2025 αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία για την παρουσίαση των καινοτομιών και των εξελίξεων της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών. Το περίπτερο του ΣΕΒΤ θα βρίσκεται στο Hall 4, A01, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου Τροφίμων και Ποτών.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του, ο ΣΕΒΤ διοργανώνει την εκδήλωση «Διατροφή Σήμερα: Προκλήσεις & Ευκαιρίες», τη Δευτέρα 10 Μαρτίου, από 12:00 έως 15:00, στο Workshops & Seminars Stage (Hall 2). Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στις σύγχρονες προκλήσεις και ευκαιρίες στη διατροφή, με έμφαση στην επιστημονική έρευνα, τη βιωσιμότητα και την καινοτομία. Διακεκριμένοι ομιλητές, Ακαδημαϊκοί και επιστήμονες του κλάδου, θα αναλύσουν τις εξελίξεις που διαμορφώνουν το μέλλον της διατροφής, ενώ θα πραγματοποιηθεί συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Ο ΣΕΒΤ με συνέπεια στηρίζει πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του κλάδου και στην ανάδειξη των νέων τάσεων και καινοτομιών στον χώρο των τροφίμων και ποτών.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις