Νέο προϊόν στην κατηγορία των beverages παρουσίασε η PepsiCO Hellas στην έκθεση HORECA

Της Ρομίνας Νικηφόρου

Την προηγούμενη εβδομάδα η PepsiCo Hellas ανακοίνωσε την επιστροφή της παραγωγής των αναψυκτικών ΗΒΗ στην Ελλάδα καθώς μετά τη στρατηγική συμφωνία της με την εταιρεία ΕΨΑ,  τα αναψυκτικά σε συσκευασίες αλουμινίου θα παράγονται από την άνοιξη στις εγκαταστάσεις της ΕΨΑ στον Βόλο.

Παράλληλα με τη μεταφορά της παραγωγής στην Ελλάδα, η PepsiCo Hellas θα προχωρήσει και σε νέες ανανεωμένες συσκευασίες των αναψυκτικών ΗΒΗ καθώς και στην αλλαγή της σύνθεσης στο αναψυκτικό με πορτοκάλι. Σύμφωνα με την εταιρεία, η γεύση του θα έρθει πιο κοντά στις γευστικές προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών με το πορτοκάλι να είναι πλέον πιο «έντονο» στο αναψυκτικό.

Πέρα από τις αλλαγές στα αναψυκτικά ΗΒΗ ωστόσο, η PepsiCo Hellas λανσάρει κι ένα νέο προϊόν στην κατηγορία των beverages, το οποίο παρουσίασε στο πλαίσιο της έκθεσης HORECA.

Πρόκειται για το Lipton Ιce Tea Sparkling, κρύο τσάι με ελαφρύ αναψυκτικό το οποίο διατίθεται σε τρεις γεύσεις: λεμόνι, λεμόνι χωρίς ζάχαρη και ροδάκινο με στόχο να απαντήσει στις τάσεις των καταναλωτών που επιθυμούν ένα ρόφημα με ισορροπία ως προς τα συντηρητικά.

Είναι χαμηλό σε θερμίδες (λεμόνι: 20 kcl/100ml, ροδάκινο: 19 kcl/100ml, λεμόνι χωρίς ζάχαρη 8 kcl/100ml) συνδυάζοντας τη γεύση του Lipton Ιce Tea με ελαφρύ ανθρακικό και σύμφωνα με την εταιρεία το μοναδικό στη συγκεκριμένη κατηγορία που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. 

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις