H σειρά μαγειρευτού φαγητού MyCook από την Pizza Fan

Της Ρομίνας Νικηφόρου

Είσοδο στην κατηγορία του μαγειρευτού φαγητού έκανε η Pizza Fan λανσάροντας πρόσφατα τη σειρά MyCook.

Περιλαμβάνονται συνολικά 10 συνταγές μεταξύ των οποίων παραδοσιακός μουσακάς, μοσχαράκι κοκκινιστό με χυλοπίτες, τα κλασικά κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα και πουρέ πατάτας, λαδέρα όπως αρακάς και φασολάκια κ.α.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η σειρά MyCook, «μας μεταφέρει στις γεύσεις που θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια. Αυθεντικά υλικά, αγαπημένες συνταγές, υπέροχα πιάτα, υλικά εξαιρετικής ποιότητας και όλα μαγειρεμένα με μεράκι και ξεχωριστή φροντίδα. H Pizza Fan για άλλη μια φορά καινοτομεί και φέρνει στο κοινό της διαφορετικές, παραδοσιακές αυτή τη φορά γεύσεις, που εντυπωσιάζουν από την πρώτη δοκιμή».

Όπως επισημαίνεται από πλευράς της εταιρείας στο FoodLife, «η Pizza Fan εδώ και 26 χρόνια έχει επενδύσει στο να γνωρίζει τις επιθυμίες του κοινού της και να δημιουργεί ποιοτικά προϊόντα που μπορούν να τις ικανοποιήσoυν. Το μαγειρευτό είναι μια ενδιαφέρουσα κατηγορία στην οποία ο πελάτης ζητάει ποιοτικό φαγητό σαν της μαμάς μαγειρεμένο με υλικά που δεν κάνουν συμβιβασμούς. Η νέα μας κατηγορία μαγειρευτού φαγητού MyCook είναι ακριβώς αυτό».

Στοχεύει, όπως σημειώνουν σε ένα λίγο διαφορετικό κοινό, από ότι τα υπόλοιπα της προιόντα, που ζητάει παραδοσιακές γεύσεις και μπορεί να ανήκει και σε μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες. «Το μυστικό μας είναι καλή ποιότητα, εξαιρετικά υλικά, ικανοποιητική ποσότητα και ονειρεμένες συνταγές».

Σχετικά με το εάν υπάρχουν πλάνα για να εισέλθει σε νέες κατηγορίες στο μέλλον, εξηγούν ότι «πάντα υπάρχουν νέα project σε εξέλιξη αφού διαθέτουμε ειδικό τμήμα που εστιάζεται στην καινοτομία και τα νέα προϊόντα και κάθε χρόνο μελετάει την ελληνική και τις διεθνείς αγορές και προτείνει νέες ιδέες.»

Σημειώνεται πως η καμπάνια για το λανσάρισμα της σειράς μαγειρευτού φαγητού MyCook τρέχει σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλαδικά και σε web media. Μας μεταφέρει σε μια ονειρική παραδοσιακή κουζίνα βγαλμένη από τον κόσμο των παιδικών μας αναμνήσεων ενώ ρωταγωνιστές είναι όλα τα αγαπημένα μας πιάτα που ετοιμάζονται μπροστά μας.

Η νέα καμπάνια έχει γίνει εσωτερικά και έχει την υπογραφή του δημιουργικού διευθυντή της Pizza Fan Ορφέα Αθανασίου, που έγραψε το σενάριο και είχε την ευθύνη της δημιουργικής διεύθυνσης της ταινίας. Η παραγωγή έχει γίνει από την εταιρεία παραγωγής Oranged με σκηνοθέτη τον Τάκη Δημητρακόπουλο, παραγωγό τον Τάκη Δημόπουλο, food stylist τον Δημήτρη Αραποστάθη, art director την Ανθή Πετρουλάκη και διευθυντή φωτογραφίας τον Διονύση Παπαλεξάτο.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις