Οι νηστίσιμες επιλογές των TGI Fridays θα σε ενθουσιάσουν

H νηστεία έχει πάψει να είναι μια δύσκολη περίοδος αφού όλο και περισσότερα καταστήματα έχουν συμπεριλάβει στο μενού τους vegan και νηστίσιμες επιλογές οι οποίες είναι πεντανόστιμες και χορταστικές. Λαμπρό παράδειγμα το νηστίσιμο μενού των TGI Fridays που σου υπόσχεται πως θα απολαύσεις μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία ακόμα και αν νηστεύεις!

Πρόκειται για το σαρακοστιανό μενού Easter Delight, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει να σερβίρεται στα εστιατόρια της αλυσίδας και θα συνεχιστεί μέχρι και το Πάσχα.

Γνώρισε το απολαυστικό νηστίσιμο μενού των TGI Fridays 

Στο εν λόγω μενού θα βρείτε ορεκτικά όπως τραγανές πικάντικες μπουκιές κουνουπιδιού τηγανισμένες πανέ και επικαλυμμένες με Fridays™ Signature Glaze, πασπαλισμένες με νιφάδες κόκκινης πιπεριάς και καψαλισμένο σουσάμι, αλλά λαχταριστές σαλάτες και bowls με ή χωρίς γαρίδες, όπως τη ζεστή τρίχρωμη κινόα με μπρόκολο στη σχάρα, αβοκάντο, καβουρδισμένα αμύγδαλα, φρέσκια μέντα, μαριναρισμένα ψητά τοματίνια, φύλλα γαλλικής σαλάτας, γλυκοπατάτα και Ginger dressing, η οποία αν θέλετε σερβίρεται με ψητές γαρίδες στη σχάρα. Στα κυρίως, σας περιμένει μπέργκερ με φυτικό μπιφτέκι Beyond Meat, Fettuccine με γαρίδες καρυκευμένες με cajun spice και σωταρισμένες σε ελαιόλαδο με σκόρδο, πράσο, κόκκινα κρεμμύδια και φρέσκα μυρωδικά, σβησμένες με Sambuca, αλλά και veggie fajitas με μανιτάρια Champignon και Portobello, σωταρισμένες πράσινες και κόκκινες πιπεριές, κρεμμύδια, καλαμπόκι, κόκκινα φασόλια και σουσάμι, με συνοδεία από Spanish rice, pico de gallo, iceberg, φρέσκο Guacamole, αχνιστές πίτες από αλεύρι και Mexican Salsa.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις