Το ξεχωριστό ζαμπόν γαλοπούλας με γκότζι μπέρι και blueberry από την αλλαντοποιία Μουλκιώτη
Από ατόφιο φιλέτο στήθος γαλοπούλας, καπνισμένο σε ξύλο οξιάς
Καλημέρα foodlifers,
Ένα ξεχωριστό προϊόν, καινοτόμο και μοναδικό στο είδος του, που παρασκευάζεται από ατόφιο φιλέτο στήθος γαλοπούλας, καπνισμένο σε ξύλο οξιάς. Θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα από mini market, deli έως και παντοπωλεία, στο κατάστημα της αλλαντοποιίας στη Δυτική Αττική, αλλά και στο πρώτο τους αλλαντοπωλείο-παντοπωλείο που δημιούργησαν στου Ψυρρή με την επωνυμία «Athenian Deli». Για τους εξοικειωμένους με την τεχνολογία το e–shop της εταιρείας, www.
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις