Boutari & Chefs’ Stories: Όσα έγιναν στο 3ο γαστρονομικό event της οινοποιίας Μπουτάρη
Διακεκριμένοι chef συναντήθηκαν στην εκδήλωση της οινοποιίας Μπουτάρη
Το 48 Urban Garden φιλοξένησε το 3ο event υψηλής γαστρονομίας “Boutari & Chefs’ Stories” στις 6 Ιουνίου όπου μεγάλοι Έλληνες σεφ ετοίμασαν μοναδικές μαγειρικές δημιουργίες παρουσία κοινού. Είχαν προηγηθεί δύο πολύ επιτυχημένα event στα οινοποιεία της οικογένειας Μπουτάρη στη Σαντορίνη και την Κρήτη, όπου και πάλι διακεκριμένα ονόματα από τον χώρο της υψηλής γαστρονομίας είχαν κληθεί να δημιουργήσουν πιάτα τα οποία θα ταίριαζαν με τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά Μπουτάρη και θα προσέφεραν μια άρτια γαστρονομική εμπειρία στους παρευρισκόμενους.
Οι chefs που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και έδειξαν για ακόμη μια φορά το μαγειρικό τους ταλέντο ήταν οι: Γιάννης Αραπακόπουλος – Chef στο 48 Urban Garden, Δημήτρης Δημητριάδης – Head Chef στο Artisanal, Χάρης Νικολούζος – Chef Patron στο Jerár, Γιάννης Παρίκος – Executive Chef στο koocsecrets Costa Navarino και Σταμάτης Τσίλιας – Maitre Rotisseur, Chef Patron στο Mayan, εντυπωσιάζοντας με τις γευστικές τους προτάσεις που ανέδειξαν ακόμα περισσότερο τα κρασιά που τις συνόδευσαν. Ο Γιάννης Αραπακόπουλος ταίριαξε τα πιάτα του με τα ανανεωμένα: Σημείο Στίξης Λευκό, Σημείο Στίξης Ροζέ και Σημείο Στίξης Ερυθρό, ο Δημήτρης Δημητριάδης εμπνεύστηκε από το Λευκό Γράμμα, ο Χάρης Νικολούζος δημιούργησε για το Dianthos, ο Γιάννης Παρίκος για το Scalarea Ερυθρό και ο Σταμάτης Τσίλιας για το Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale.
Εκτός από τα εξαιρετικά πιάτα οι καλεσμένοι δοκίμασαν φυσικά και τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά Boutari που έχουν ανανεώσει την γκάμα τους απογειώνοντας την γευστική απόλαυση.
Διαβάστε επίσης: Ένα μοναδικό γαστρονομικό event με εκλεκτούς καλεσμένους στην Σαντορίνη
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις