Το οινοποιείο Παπαγιαννακόπουλος κερδίζει το αμερικανικό κοινό
Οι ποικιλίες που εξάγονται είναι η Κυδωνίτσα, το Μοσχοφίλερο, η Μαλαγουζιά και το Αγιωργίτικο
Το κρασί Υpsilon Παπαγιαννακόπουλος επιλέχθηκε ανάμεσα σε πλειάδα κρασιών για εξαγωγές στην Αμερική.
Συγκεκριμένα οι ποικιλίες που εξάγονται είναι η Κυδωνίτσα, το Μοσχοφίλερο, η Μαλαγουζιά και το Αγιωργίτικο.
Το οινοποιείο Παπαγιαννακόπουλος βρίσκεται στην Νεμέα και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην δημιουργία κρασιών υψηλής ποιότητας που ξεχωρίζουν για την πολυπλοκότητα των γεύσεων τους, την καλή οξύτητα, την μεστή και γεμάτη γεύση τους.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις