Νέο “everest exclusive” στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
Το μενού περιλαμβάνει πρωτότυπες συνταγές καθώς και veganκαι vegetarian επιλογές
Μετά το εμπορικό κέντρο “GoldenHall” τοπρωτοποριακόconcept “everest exclusive” έκανε πριν λίγες μέρες την εμφάνιση του στο Αεροδρόμιο της Αθήνας. Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη εκδοχή της αγαπημένης streetfoodμάρκας η οποία περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες προϊοντικές καινοτομίες.
Η σημαντικότερη καινοτομία του “everest exclusive” είναι το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα ζύμης φτιάχνονται με βάση μια συνταγή ζύμης η οποία ωριμάζει για 48 ώρες και ψήνεται πάνω σε πέτρα. Αυτή η ξεχωριστή πρώτη ύλη είναι η βάση για τη δημιουργία μιας μεγάλης ποικιλίας από αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, ξεκινώντας από τις διάφορες εκδοχές ψωμιού για ζεστό και κρύο σάντουιτς και για συνταγέςpizza, πεινιρλί και γεμιστά κρουασίνια. Το μενού περιλαμβάνει πρωτότυπες συνταγές, όπως το σάντουιτς με ψητή πάπια και wasabi, καθώς και veganκαι vegetarian επιλογές. Η προϊοντική γκάμα συμπληρώνεται από μια σειρά γλυκών και healthyεπιλογέςσε σαλάτες, γιαούρτια με διάφορα toppings, μπάρες δημητριακών
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις