Η συνταγή του dimitrismichailidis από τη σελίδα του στο Instagram

Μέσα σε μόλις 5′ λεπτά  και χωρίς μίξερ  μπορείτε να έχετε στο τραπέζι σας νόστιμα και σπιτικά τυροπιτάκια, για το πρωινό σας αλλά και για κάθε ώρα της ημέρας.

Η παρακάτω συνταγή του dimitrismichailidis από τη σελίδα του στο Instagram.

Υλικά

•550 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
•170 γρ. ηλιέλαιο
•200 γρ. γιαούρτι απλό
•2 αυγά
•2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
•350 γρ. φέτα
•σουσάμι προαιρετικά
•1 αυγό για το άλειμμα

Εκτέλεση

  • Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, το ηλιέλαιο, τα αυγά, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε με το χέρι.
  • Προσθέτουμε φέτα τριμμένη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  • Φτιάχνουμε μπαλάκια των 30 γρ., τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα, τα αλείφουμε με αυγό και πασπαλίζουμε προαιρετικά με σουσάμι.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 για περίπου 20′-25′.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις