«Ελληνικό Απόσταγμα»: Παλαιωμένα τσίπουρα, premium ούζα και ελληνικά λικέρ στο ΚΠΣΙΝ
Στις 19 Ιανουαρίου στο ΚΠΙΣΝ
Στην έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα» δοκιμάζετε εμφιαλωμένα τσίπουρα, ανάμεσά τους και παλαιωμένα, τσικουδιές, ούζα, ελληνικά αποστάγματα σταφυλής, παραδοσιακά και μη ελληνικά ηδύποτα (λικέρ) και άλλα αποστάγματα, ακόμα και διεθνή, όλα premium και όλα ελληνικής παραγωγής.
Ανακαλύψτε και εκτιμήστε τη διαφορετικότητα και την ποιότητα των επώνυμων αυτών προϊόντων, απολαύστε τον πλούτο και την ομορφιά τους και διακρίνετε την υπεροχή τους απέναντι σε ανώνυμα ανάλογα προϊόντα που διακινούνται χύδην και δεν έχουν θέση στο «Ελληνικό Απόσταγμα».
Μυηθείτε στη μοναδικότητα των προϊόντων που παράγουν οι ελληνικές ποτοποιίες ξεδιπλώνοντας τη βαθιά ιστορία τους και βιώστε τρόπους για την καλύτερη δυνατή απόλαυση των ποτών αυτών, με ή χωρίς φαγητό και μέσα από μοναδικές παράλληλες εκδηλώσεις.
Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 15€ (12€ για φοιτητές) ανά τετράωρα (11:30 – 15:30 ή 16:00 – 20:00) με ηλεκτρονική προπώληση στο tickets.vinetum.gr.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις