Η συνταγή από τον σεφ Δημήτρη Μιχαηλίδη, στο κανάλι του στο Youtube

Ακόμη και την τελευταία στιγμή, λίγο πριν από το σαρακοστιανό τραπέζι, μπορείτε να παρασκευάσετε σε λίγα λεπτά αυτή τη σπιτική ταραμοσαλάτα.

Η συνταγή από τον σεφ Δημήτρη Μιχαηλίδη, στο κανάλι του στο Youtube.

Υλικά:

 170 γρ. ηλιέλαιο

35 γρ. χυμός λεμονιού

30 γρ. ψωμί του τοστ, χωρίς την κόρα

1/4 κρεμμύδι

60 γρ. λευκός ταραμάς

Εκτέλεση:

Βρέχουμε το ψωμί και το στραγγίζουμε πολύ καλά.

Βάζουμε στο multi το ψωμί, τον λευκό ταραμά, τον χυμό λεμονιού, το κρεμμύδι και αλέθουμε.

Προσθέτουμε το ηλιέλαιο και αλέθουμε μέχρι να σφίξει το μείγμα.

Σερβίρουμε σε ένα ρηχό πιάτο και γαρνίρουμε με μία ελιά.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις