Το LOW περιέχει μόλις 6% αλκοόλ

Το πρώτο μερικώς αποαλκοολωμένο κρασί που παράγεται στην Ελλάδα δημιούργησε το Κτήμα Σεμέλη, αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη για ελαφρύτερα κρασιά, χαμηλότερης περιεκτικότητας σε αλκοόλη αλλά και σε θερμίδες.

Το LOW αποτελεί ένα προϊόν καινοτομίας και της πολύχρονης εμπειρίας του Κτήματος στη παραγωγή κρασιών ανωτέρας ποιότητας, προσφέρει μία εμπειρία γεύσης πλούσια και αυθεντική αλλά με λιγότερο από το 50% αλκοόλης και το 40% των θερμίδων, από ένα «τυπικό» κρασί περιεκτικότητας 12,5% αλκοόλ.

Η παραγωγή του χρησιμοποιεί όλη τη σοφία που απαιτεί το καλό κρασί για να γίνει. Με την Τεχνολογία Μεβρανών (Membrane Technologies), αφαιρείται μέρος της αλκοόλης διατηρούνται όμως αναλλοίωτα το άρωμα και η γεύση του.

Το LOW περιέχει μόλις 6% αλκοόλ. Είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην υπεύθυνη κατανάλωση κρασιού, προσφέροντας μία εναλλακτική, ανάλαφρη και απολαυστική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας. Διατίθεται στην αγορά σε λευκό και ροζέ και αποτελεί την ιδανική πρόταση στα all day café bars, την την παραλία, τα trendy food restaurants, τα καταστήματα deli και φυσικά για το σπίτι.

LOW Λευκό: ένα μοναδικό blend των ποικιλιών Μοσχοφίλερου και Μαλαγουζιάς. Το μπουκέτο αρωμάτων αυτού του λαμπερού, κρυστάλλινου, αχυρόξανθου κρασιού συνδυάζει τη φρεσκάδα των λουλουδιών με τη γλυκιά γεύση των λευκόσαρκων φρούτων. Ένα απολαυστικά δροσερό κρασί με ευχάριστη επίγευση, που μπορεί να συνοδεύσει με το δικό του μοναδικό τρόπο ορεκτικά, σαλάτες, ψάρια…. και όχι μόνον.

LOW Ροζέ : το πάντρεμα των Merlot και Grenache Rouge δίνει ένα λαμπερό, σομόν, γοητευτικό κρασί, με αρώματα καραμέλας και φρέσκων κόκκινων φρούτων, νόστιμο και γαργαλιστικό με χαρακτηριστικές νότες ανθών ροδακινιάς και φρούτων του πάθους, σε αρμονικό τελείωμα, ιδανικό για να συνοδεύσει τις λαχταριστές γεύσεις του καλοκαιριού. Απολαύστε το με σαλάτες, θαλασσινά, ψάρια, ριζότο λαχανικών, κρέας, πουλερικά αλλά και παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας.

Kτήμα Σεμέλη: Με ιστορία από το 1979

Με ιστορία που ξεκινά το 1979, το Κτήμα Σεμέλη έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες οινοποιητικές μονάδες της Ελλάδας. Από το 2003, το υπερσύγχρονο οινοποιείο λειτουργεί στην καρδιά ενός μοναδικού Terroir στο Κούτσι της Νεμέας, περιτριγυρισμένο από τους ιδιόκτητους αμπελώνες μας, οι οποίοι εκτείνονται σε 50 στρέμματα από τα συνολικά 300 που καλλιεργούνται σε δύο ΠΟΠ ζώνες: τη Νεμέα και τη Μαντινεία. Η παραγωγή αφορά εξαιρετικής ποιότητας κρασιά που διατίθενται στην αγορά. Από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του, η κινητήριος δύναμη του οινοποιείου είναι το πάθος για τη δημιουργία ανώτερης ποιότητας κρασιού, με έμφαση στην καινοτομία. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 50 ειδικευμένους εργαζομένους και εφαρμόζει επιτυχώς ένα προηγμένο ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασιών παραγωγής και περιβαλλοντικής φροντίδας.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις