Μία ξεχωριστή βραδιά Food & Wine Pairing στο Botargo με κρασιά από το Κτήμα Παυλίδη
Tην Τετάρτη, 20 Μαρτίου στις 20:00, oι λάτρεις του καλού κρασιού θα απολαύσουν φημισμένες ετικέτες από το Κτήμα Παυλίδη και υπέροχες γεύσεις δια χειρός του chef Γιώργου Στυλιανουδάκη
Στο εστιατόριο Botargo του ξενοδοχείου MonAsty, Autograph Collection στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνεται για τρίτη φορά μία πολλά υποσχόμενη Food & Wine Pairing εμπειρία.
Tην Τετάρτη, 20 Μαρτίου στις 20:00, oι λάτρεις του καλού κρασιού θα απολαύσουν φημισμένες ετικέτες από το Κτήμα Παυλίδη και υπέροχες γεύσεις δια χειρός του chef Γιώργου Στυλιανουδάκη.
Ο βραβευμένος chef έχει ετοιμάσει ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων, μία πολύ ενδιαφέρουσα σύμπραξη φαγητού και κρασιού, μέσα από ένα μενού τεσσάρων πιάτων που αναδεικνύει ιδανικά τις ποικιλίες και τις δυναμικές των κρασιών του Κτήματος Παυλίδη, τα οποία θα παρουσιαστούν από τον Οινολόγο του Κτήματος Παυλίδη, κο. Εξάρχου Θανάση.
Το μενού
Το μενού της βραδιάς ξεκινά με το Thema Pavlidis με καλωσόρισμα, και συνεχίζεται με το Emphasis Assyrtiko, λευκό ξηρό κρασί με επίγευση μεγάλης διάρκειας, συνοδευόμενο από Τσιγαρέλι (φιλέτο σφυρίδας ταρτάρ, σχοινόπρασο, κρεμμύδι, κονσομέ από άγρια χόρτα). Το φίνο Alma Ροζέ συναντά την Πράσινη Σαλάτα με Παντζάρι, (μυζήθρα, καρύδια και εσπεριδοειδή) και το ξηρό ερυθρό κρασί με βαθύ ρουμπινί χρώμα και έντονα φρουτώδη επίγευση Emphasis Tempranillo, συμπράττει αρμονικά με το Χοιρινό Κυδωνάτο (Μάγουλα μπρεζέ, πουρές και πίκλα κυδώνι, μίνι πατάτες).
Το μενού ολοκληρώνεται με Emphasis Tempranillo και ιδανικό επιδόρπιο, Brownies (Cremeux bitter σοκολάτας και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης).
Μία πολλά υποσχόμενη γαστρονομική εμπειρία στο αγαπημένο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης!
Για κρατήσεις στο εστιατόριο Botargo: 2314400040
MONASTY, AUTOGRAPH COLLECTION
Βασιλέως Ηρακλείου 45, Θεσσαλονίκη 546 23, T: +30 2310 274545,
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις