Nestlé Professional: Μια εβδομάδα αφιερωμένη στην τέχνη του καφέ
Το πρόγραμμα περιλάμβανε 13 σεμινάρια και ομιλίες, μαζί με 8 εργαστήρια και γευστικές δοκιμές
Τις δυνάμεις τους ένωσαν η Nestlé Professional και η Candelli ABEE οργανώνοντας το Crete Coffee Week, μια εκπαιδευτική εμπειρία που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά και στο Ηράκλειο της Κρήτης, από τις 7 έως τις έως τις 11 Οκτωβρίου.
Η εκδήλωση φιλοξένησε λάτρεις του καφέ και επαγγελματίες της καφεστίασης σε μια εβδομάδα γεμάτη γνώσεις, εξειδίκευση και δραστηριότητες που κέρδισαν το ενδιαφέρον. Το πρόγραμμα περιλάμβανε 13 σεμινάρια και ομιλίες, μαζί με 8 εργαστήρια και γευστικές δοκιμές υπό την καθοδήγηση 8 ειδικών, προσφέροντας στους συμμετέχοντες πολύτιμες γνώσεις, νέες τάσεις και δεξιότητες σχετικά με τον καφέ. Αξιοσημείωτη στιγμή αποτέλεσε η διεξαγωγή του 2ου Prime Barista Challenge που προκάλεσε τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν, να μάθουν και να διαγωνιστούν χρησιμοποιώντας το σύστημα καβουρδίσματος Roastelier by Buondi Craft, αναδεικνύοντας τις ικανότητες τους ως baristas.
Η ομάδα της Nestlé Professional επιμελήθηκε την εκδήλωση, υποστηρίζοντας την εκπαίδευση, την προώθηση της καινοτομίας και τη συνεργασία στην κοινότητα του καφέ.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις