Μέσα σε δύο λεπτά

Μια παγωμένη μπύρα το καλοκαίρι είναι σίγουρα απολαυστική και υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να την παγώσετε μέσα σε μόλις 2 λεπτά.

Θα χρειαστείτε μόνο ένα μπολ γεμάτο με νερό, παγάκια και δύο κουταλάκια του γλυκού αλάτι.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το κουτάκι μέσα στο μπολ και μέσα σε λίγα λεπτά… η μπύρα θα είναι έτοιμη, δροσερή και όπως πρέπει για να την απολαύσετε.

Ο λόγος: Επειδή το αλάτι μειώνει αυτόματα το σημείο πήξης του νερού, ο πάγος θα λιώσει σε χαμηλότερη θερμοκρασία από το συνηθισμένο και μετατρέπεται σε κρύο νερό. Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, η θερμοκρασία πέφτει μέσα σε δύο λεπτά κατά 19 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις