Η συνταγή του σεφ Δημήτρη Μιχαηλίδη

Υγιεινό, κατάλληλο για όσους ακολουθούν διατροφή χωρίς ζάχαρη και πανεύκολο καθώς χρειάζεστε μόλις τέσσερα υλικά.

Η παρακάτω συνταγή για σοκολατένιο γλυκό του σεφ Δημήτρη Μιχαηλίδη

Υλικά

275 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2%

80 γρ. μέλι

40 γρ. κακάο

200 γρ. λιωμένη κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το μέλι και το κακάο.

Βάζουμε μεμβράνη σε 2 πυρίμαχα μπολάκια και αδειάζουμε μέσα το μείγμα.

Βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν τελείως.

Ξεφορμάρουμε και γαρνίρουμε με λιωμένη κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη.

Περιμένουμε να πάρει θερμοκρασία δωματίου και απολαμβάνουμε.

Διαφορετικά το τρώμε και σαν παγωτό.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις