Δείτε το βίντεο με τη συνταγή

Ένα λαχταριστό και εύκολο στην παρασκευή του carrot cake έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής της ΕΡΤ «Στούντιο 4», ο σεφ Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Υλικά:

200 γρ. βούτυρο αγελάδος

250 γρ. ζάχαρη 1 κ.γ. κανέλα

250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

ξύσμα από ένα πορτοκάλι

250 γρ. καρότα τριμμένα

Υλικά για την επικάλυψη:

200 γρ. τυρί κρέμα

80 γρ. βούτυρο

110 γρ. ζάχαρη άχνη

1 βανιλίνη

προαιρετικά τριμμένο καρύδι

Δείτε το βίντεο με τη συνταγή:

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις