Ο συνδυασμός της σοκολάτας με το φιστικοβούτυρο είναι κλασικός αγαπημένος συνδυασμός

Χωρίς ζάχαρη, με 3 μόνο υλικά μπορείς να φτιάξεις τον πιο νόστιμο κορμό σοκολάτας και να αξιοποιήσεις και τις ρυζογκοφρέτες που έχεις στο σπίτι!

Ο συνδυασμός της σοκολάτας με το φιστικοβούτυρο είναι κλασικός αγαπημένος συνδυασμός και το αποτέλεσμα πάντα κορυφαίο.

Η συγκεκριμένη συνταγή έχει μόνο καλά φυτικά λιπαρά και είναι ιδανική για εσένα που προσέχεις τη διατροφή σου και θες ένα διατροφικά προσεγμένο γλυκό.

Η συνταγή ανήκει στον σεφ Γαβριήλ Νικολαϊδη.

Συνταγή για κορμό σοκολάτας

Υλικά

200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
150 γρ. φιστικοβούτυρο
5 ρυζογκοφρέτες

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ σπάμε με το χέρι τις ρυζογκοφρέτες.
Λιώνουμε την κουβερτούρα με το φιστικοβούτυρο σε μπεν μαρί.
Προσθέτουμε τις ρυζογκοφρέτες κι ανακατεύουμε καλά.
Μετααφέρουμε το μίγμα σε αντικολλητικό χαρτί.
Ρολάρουμε για να δώσουμε σχήμα κορμού.
Παγώνουμε στη συντήρηση του ψυγείου για 3 ώρες.
Αφαιρούμε το χαρτί και σερβίρουμε.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις