Τα «μυστικά» για τις τέλειες πατάτες φούρνου
Ο σεφ Δημήτρης Μιχαηλίδης μοιράζεται στο κανάλι του στο youtube τα «μυστικά» του
Με ελάχιστα και απλά υλικά μπορείτε να παρασκευάσετε πεντανόστιμες πατάτες φούρνου, το ιδανικό συνοδευτικό για κάθε πιάτο στο καθημερινό σας τραπέζι.
Ο σεφ Δημήτρης Μιχαηλίδης μοιράζεται στο κανάλι του στο youtube τα «μυστικά» του για τις τέλειες πατάτες φούρνου.
Υλικά:
- Πατάτες
- Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- Μουστάρδα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Θυμάρι
- Ξύσμα Λεμονιού
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ομοιόμορφα κομμάτια.
- Βάζουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα και τις στρώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 200 μέχρι να πάρουν χρώμα (περίπου 30′-40′)
- Μόλις βγουν από τον φούρνο βάζουμε ξύσμα λεμονιού, θυμάρι και απολαμβάνουμε.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις