Το ζαχαροπλαστείο ιδρύθηκε το 1924 και είναι διάσημο για το λαχταριστό του παγωτό με γεύση μαύρη σοκολάτα

Μεταξύ των 100 καλύτερων παγωτών του κόσμου, ο γαστρονομικός οδηγός TasteAtlas, συμπεριέλαβε και ένα ελληνικό.

Πρόκειται για το παγωτό που παρασκευάζει το ιστορικό ζαχαροπλαστείο Παπαγιώργης στην Κέρκυρα, το οποίο ιδρύθηκε το 1924 και είναι διάσημο για το λαχταριστό του παγωτό με γεύση μαύρη σοκολάτα.

Όπως αναφέρει το TasteAtlas, «ο Παπαγιώργης είναι ένας αιωνόβιος θεσμός της πόλης της Κέρκυρας, ιδιαίτερα δημοφιλής για τα νόστιμα παγωτά, γλυκά και άλλα επιδόρπια. Με την γκάμα των πάνω από 60 γεύσεων, αυτή που ξεχωρίζει είναι σίγουρα η μαύρη σοκολάτα, φτιαγμένη με πλούσια, τοπικά προμηθευόμενα υλικά, προσφέροντας μια βαθιά ικανοποιητική εμπειρία για τους λάτρεις της σοκολάτας».

«Eίναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να βρισκόμαστε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην λίστα με τα 100 καλύτερα παγωτά του @tasteatlas 🎉🍦 Ευχαριστούμε πολύ!» αναφέρει το ζαχαροπλαστείο σε ανάρτησή του στο Instagram.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις