Mε την υπογραφή της Νεκταρίας Κοκκινάκη

Το νέο καλοκαιρινό à la carte  Κρητικό μενού 12 πιάτων που προσφέρεται αποκλειστικά στα εστιατόρια των πλοίων FESTOS PALACE και KNOSSOS PALACE συστήνει η MINOAN LINES.

Πριν ακόμα «δέσει» το πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου και της Μήλου, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουνμία υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία που υπογράφει η μαγείρισσα Νεκταρία Κοκκινάκη και φέρει το σήμα ποιότητας “Κρητική Κουζίνα” της Περιφέρειας Κρήτης. Ένα ανανεωμένο μενού με δροσερές προτάσεις και αυθεντικά παραδοσιακά πιάτα με φρέσκα υλικά που προέρχονται με αγάπη από ντόπιους αγρότες και ψαράδες.

Αυθεντικές γεύσεις, διαχρονικές συνταγές που έχουν περάσει από γενιές σε γενιές με έμφαση στην προσεγμένη επιλογή των πρώτων υλών, στην ποιότητα, στα βότανα και τα λαχανικά, μαγειρική στη φωτιά, τολμηροί συνδυασμοί, εποχικότητα και βιωσιμότητα…αυτή είναι η ουσία της κρητικής γαστρονομίας που συναντάμε και στο νέο καλοκαιρινό κρητικό μενού των πλοίων της MINOAN LINES.

Η Κρήτη «περνάει» πάντα από το στομάχι!

H MINOAN LINES αποδίδει την Μεγαλόνησο με γευστική γενναιοδωρία και ανόθευτη νοστιμιά. Πολλά από τα κλασικά του ανεξάντλητου εδεσματολογίου της κρητικής κουζίνας αναβιώνουν με μεράκι όπως η φίνα μαραθόπιτα, τα περιποιημένα ντολμαδάκια, το τσιγαριαστό κατσικάκι, το κρητικό πιλάφι και η πεντανόστιμη σφακιανή πίτα.

Δώδεκα πιάτα με αυθεντικές Κρητικές πρώτες ύλες, γεμάτες μνήμες και αρώματα, που προέρχονται από παραγωγούς της Κρήτης. Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται στην κουζίνα των εστιατορίων των πλοίων και συνοδεύονται από ετικέτες Κρητικών κατά βάσει οινοποιείων.

H MINOAN LINES αναδεικνύει την κρητική διατροφή με μία farmtotable εμπειρία εν πλω

Η σπάνια συνάντηση του πλούσιου φυσικού περιβάλλοντος, των ιδανικών συνθηκών διαβίωσης, των ιστορικών καταβολών και της «ψυχής» του ευλογημένου αυτού τόπου, έχει διαμορφώσει μία κουζίνα πρότυπο μέτρου και καινοτομίας, παράδειγμα υγιεινής διατροφής, πλήρως συνυφασμένη με τις παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις και ανάγκες του μέλλοντος. Αυθεντικές γεύσεις, διαχρονικές συνταγές που έχουν περάσει από γενιές σε γενιές με έμφαση στην προσεγμένη επιλογή των πρώτων υλών, στην ποιότητα, στα βότανα και τα λαχανικά, μαγειρική στη φωτιά, τολμηροί συνδυασμοί, εποχικότητα και βιωσιμότητα…αυτή είναι η ουσία της κρητικής γαστρονομίας που συναντάμε και στο νέο καλοκαιρινό κρητικό μενού των πλοίων της MINOAN LINES.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις