Στη φθινοπωρινή του έκδοση το εθνικής εμβέλειας «CRUISE» φιλοξενεί ένα εξασέλιδο αφιέρωμα

Το Ιαπωνικό περιοδικό κρουαζιέρας «CRUISE» και η ηλεκτρονική έκδοσή του https://www.cruise-mag.com/ προτρέπουν τους αναγνώστες του σε συναρπαστικά ταξίδια προς τις ιστορικές πόλεις της Ελλάδας, όπως είναι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κρουαζιέρες αναψυχής στα νησιά του Αιγαίου Σαντορίνη, Κρήτη, Μύκονος και Μήλος για δυνατές εμπειρίες οινογευσίας υπό το λαμπρό μεσογειακό φως.

Στην φθινοπωρινή του έκδοση το εθνικής εμβέλειας «CRUISE» φιλοξενεί ένα εξασέλιδο αφιέρωμα με τίτλο «Τώρα είναι η ώρα να επισκεφθείτε την Ελλάδα! Ζήστε την ονειρική κρουαζιέρα στο Αιγαίο με την εταιρεία Celestyal”.

Η κα Manami Tominaga που υπογράφει το σχετικό ρεπορτάζ είναι ταξιδιωτική συγγραφέας και πιστοποιημένη οινογνώστης από την Ένωση Οινοχόων Ιαπωνίας. Επισκέφτηκε την Ελλάδα συνοδευόμενη από τον φωτογράφο Hiroaki Tamura τον περασμένο Ιούνιο, μέσω ταξιδίου εξοικείωσης που διοργάνωσε ο ΕΟΤ, σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Τόκιο και την εταιρεία Celestyal.

Αφορμή στάθηκε η ανάδειξη του 2024 σε Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ιαπωνίας-Ελλάδας, καθώς και η 125η επέτειος των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Στο πλαίσιο αυτό η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Τόκιο κάνει ενέργειες για την παρουσίαση της χώρας μας ως ταξιδιωτικού προορισμού μεταξύ των οποίων και η εν λόγω δράση ΕΟΤ που παρέχει την ευκαιρία να ανακαλύψουν οι Ιάπωνες την ομορφιά της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κας Manami Tominaga «το Αιγαίο Πέλαγος είναι παγκοσμίως γνωστό ως η Μέκκα της κρουαζιέρας» και «Τα νησιά του Αιγαίου με το μεσογειακό τους κλίμα, παρέχουν τις βέλτιστες συνθήκες για την καλλιέργεια του σταφυλιού χάρη στο άφθονο ηλιακό φως και την ποιότητα του εδάφους». Εξ ου και η τετραήμερη περιήγηση στα όμορφα νησιά της Κρήτης, της Σαντορίνης, της Μυκόνου και της Μήλου. Τόσο στην Μακεδονία και την Αττική όσο και τα νησιά μας η γνωστή συγγραφέας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί πλήθος τοπικών οινοποιίων και να γευτούν τις καλύτερες ποικιλίες κρασιού κάθε περιοχής αποκτώντας εντυπωσιακές εμπειρίες θεματικού τουρισμού.

Πηγή: eot.gr

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις